HEI FOLKS

Heihei. Har ikke blogget på en stund. Tror noen av dere har merket det? 

Anywaaay, nå er jeg tilbake tror jeg! Trrrrrrrrur eg. Fordi jeg har savnet å blogge litt i den tiden jeg har vært borte. Men jo, det som har skjedd er at jeg har kommet inn på medier og kommunikasjon (!!) og jeg har fått mange nye koselige venner, jeg har fått photoshop igjen (!!) og i morgen skal jeg stripe håret.

Ojoj, klokka er 2 om natta jo... Shit, jeg burde egentlig sove. Håper ikke jeg bare rabler ned masse tull i halvsøvne her. hehehhehe, nå skal jeg glane litt på True Blood (❤) med Caterina, fordi det fortsatt er spennende!!!!! (http://thelmf.blogg.no/1280431376_frappuccino_er_digg.html og (les teksten) http://thelmf.blogg.no/1280527549_hei_hei_hallo.html, haha fra i fjor sommer)


Søstra mi lagde hjemmelaga iste til meg istad. Synes bare dere burde vite det.

Celina

10.sep.2011 kl.09:03

jeg elsker vampyrer (oioi nå hørtes jeg utrolig fjortis ut, men det får gå), men jeg finner ingen interesse av true blood-serien. hmm.

men DU er fin. og i fare for å høres ekstremt rar og merkelig ut (noe jeg egentlig er, men sier det uansett): jeg elsket øyenbrynene dine!! skulle ønske jeg også hadde mørke og markerte øyenbryn, men tør ikke farge de. buhuu:-(

Linda Marie

11.sep.2011 kl.12:15

Celina: Taakktakk! Venninna mi har farget dem en del ganger, og jeg tror ikke det er såå skummelt som det ser ut, hehe. :)Linda Marie:
Glad jente som liker å smile i tillegg til å fotografere og filme. Kanskje litt å skrive også. Ja, også danser jeg og har mange gode venner.

bloglovin


KategorierArkiv

hits