Anbefalinger

SHISEIDO
Leste om foundationen i MAG, og følte at jeg bare måtte kjøpe den. Snakk om å bli påvirka av reklame! Greit, jeg innrømmer at jeg er en svak person .... men jeg angrer ikke! Jeg elsker den litt faktisk! Men så er jeg ikke akkurat den mest erfarne innenfor dette emnet: 

 

-Har dere en foundation fra .. ehm ... si- sish- .... vent litt, jeg har det på mobilen.

-Tenker du på Sinsamo? (Hun sa ett eller annet i den duren) 

-Nei ...

-Shiseido? 

-Ja! Eller var det kanskje det du sa først? 

 

Hahaha

Himmelkyss
Det var en som spurte om jeg kunne si min mening om den nynorske boka jeg leste, og det kan jeg jo gjøre! Den het jo som sagt "Himmelkyss" og er skrevet av Bjørn Sortland. Den handler om en gutt som har mistet kjæresten sin, og for første gang i livet drar ut på en reise - til London. Han er en type som ikke kan reise uten å planlegge noe, så da det plutselig kommer en jente og spør om han vil være med henne til Egypt, tviler han sterkt. Men han har jo akkurat erfart at livet er kort, og han blir med (jenta, Sandra, var jo hyggelig og pen, såå). Det skjer en del drama der nede i Egypt, meeeen det kan dere finne ut selv (om dere velger å lese den, da, eheh)

Jeg likte boka masse, både dramaet, humoren og kjærligheten. Og hvis du i tilegg vil heve nynorsk karakteren din, da har du liksom ikke noe valg. (Nå skal jeg fortelle dere en hemmelighet, jeg holder på å skrive nynorsk hele tiden og overalt nå, siden jeg har lest det så mye, haha)
Linda Marie:
Glad jente som liker å smile i tillegg til å fotografere og filme. Kanskje litt å skrive også. Ja, også danser jeg og har mange gode venner.

bloglovin


KategorierArkiv

hits