bilder - mennesker

Peace.I dag har jeg dratt en tur på loppemarked og så hatt en liten photoshoot med Anne Marte. Nå skal jeg gjøre lekser. Jeg liker ikke lekser. Men jeg skal bli ferdig, og så lage en liten overraskelse til et bursdagsbarn.  ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

stuuuudio

Bilder tatt på skolen. Digg dag, digg dag! 

Skog IIVar på tur i skogen i dag, skjønner dere. Kusligt. Litt kaldt, men kusligt. Ellers så har jeg dansa til forestillingen vi skal ha neste helg, og jeg har teeeenkt til å fortsette med naturfagprosjektet om plast. Kjenner all energien min blir sugd ut av meg med en gang jeg sier ordet naturfag. Æsjabæsj.  

Skog

Morgenmosjon

Hannah er her fortsatt, og vi tasser rundt i pysjen. Men vi skal snart kle på oss noe, for så å gå ut og trene litt. Føler jeg bare har sittet inne og gomla kaker og sjokolade i flere dager på rad, så jeg trenger å bevege litt på meg. I SOLA :)

Legger ut noen bilder fra i går, så her kommer et lite bildedryss. Igjen, heheheh. Mye av det nå fortiden, men jeg håper ingen har noe i mot det. For jeg liker det! 

 


Søte vårdagerMed koselige venner.. ✿✿✿✿

If this is what we got

Then I'm happy. 

Min frendFor dere visste vel at frend er det gammeldagse ordet for venn? (Håper ikke jeg fornærmet noen som kanskje sier frend .... man vet jo aldri) Og at det er derfra det engelske ordet friend kommer i fra? hahah, nåå vet dere deet. Bare spør om det er noe mer dere lurer på ;););)
Linda Marie:
Glad jente som liker å smile i tillegg til å fotografere og filme. Kanskje litt å skrive også. Ja, også danser jeg og har mange gode venner.

bloglovin


KategorierArkiv

hits