bilder - natur

HavetHatt en superfin dag i dag, med masse kos og tull, og noen gaver, heheheheh =) Det eneste negative er vel at fra nå av må jeg herved betale voksenbilett.... Jauda gauda. 
Tok dette bildet i helgen da jeg var på det slektstreffet. Det var ikke såååå ille der foresten. Men nu legg æ mæ, e trøtt! 

Hestehov

Jeg liker at jeg har det så fint nå! Og jeg liker at jeg skjønner en hel del mer ting nå enn det jeg gjorde før. Og jeg liker at det snart er sommer.

Sunset

snø

Heisann sveisann folkens! 
Noen andre som har lagt merke til at det snør?


SOL
Jeg deltar i en fotokonkurranse på Caroline Maria sin blogg! Temaet er sol, og da valgte jeg disse to bildene. Bildene er jo ganske forskjellige, for det ene er på vinteren, og det andre er på sommeren. Men, ja, begge har solnedgang, så jeg liker'e. Det siste bildet der er forresten av kusina mi, Hannah. Hun er søt.

There will come a time, you'll see


Håper det ikke ble for mange like bilder, men ja, der har du hytta vår + utsikt og litt sånt.

Hei. Lenge siden sist.


Bilde fra i sommer ♥

Jajaja. Har akkurat sett filmen Black Swan. Merkelig film ... vet ikke helt hva jeg synes om den, men en ting kan jeg si: hovedrollen var gal og filmen var nææsty til tider.. heheh

Hva synes du om filmen, hvis du har sett den?

FintFrost og snø♥

Soon it is Christmas.

It was summer for a while a goBeklager - virkelig beklager - for at jeg ikke har blogga. Men seriøst, jeg tror at leksene prøver å drepe meg eller noe. Så om jeg ikke blogger på en uke uten å si noen grunn, da vet dere hva som har skjedd............

Blå himmelEnda en fotokonkurranse hvor man kan vinne et close-up filter, denne gangen hos Katrine.

Pink


Melder meg inn i en fotokonkurranse fordi jeg kan vinne noe jeg ønsker meg massemasse! Nemlig et close up filter. OMG, må haa!

Fotokonkurransen arrangeres av Merete Hegna, og close up filteret er fra www.tvspelsweb.se.

I need to escapeJeg liker høsten. Særlig når himmelen er blå og og bladene er så røde og gule som på dette bildet. Men det er skikkelig kjipt når det blir overskyet, for da gidder jeg ikke å gjøre en ting. Og det er veldig kjedelig.
Haha, været påvirker meg.

Høsten er snart overVinteren er laaangt på vei. Jeg har kjøpt lue, skjerf og votter. Mangler bare en tjukk jakke. Og jeg vet akkurat hvilken jeg skal kjøpe!

Skal du kjøpe vinterjakke? I så fall, hvilken?

Ut på tur, aldri sur

For en kreativ overskrift! 
Anyway, i går var Caterina og jeg og 7 andre ute og gikk tur i fjellet. Og det var ikke en liten tur, vi gikk 1 mil til sammen! 
Og når jeg først snakker om i går, sorry for at jeg ikke blogga, men, som jeg sa, ikke noe nett, bare hos tanta og onkelen til Caterina. Og siden det ble litt sent i går kunne vi ikke gå ned hit. Hehe, vi er her nå da. Stakkars dem, to ungdommer som okkuperer stua dems.. 

Hva gjorde du i går?

Vakre Ålesund

Hei på deg :-D
Akkurat nu er jeg i Ålesund sammen med Caterina. Fy søren så pent det er her! Med alle fjellene og naturen og husene og vannet og you know what. Så jeg har klikka litt med kameraet kan man si.. Hehe. 
Så jeg må si det var verdt å sitte 9 timer i bil for å komme hit. 


Ah, kunne ha flytta hit!

Noen bilder, kommer mer i morra, tenker jeg!

Flowerpower

Foto og redigering: Linda Marie

Bidrag til fotokonkuransse

Tema: Sommer og natur
Link til innlegget: http://kr1st1nesyversen.blogg.no/1279114037_ny_fotokonkurranse_p_.html?c=1279114536151

Testet ut zoom linsa mi istad, foresten (sigma 70-300mm F4-5.6). Jeg synes det var utrolig kult! Haha, bortsett fra det faktum at jeg tok bilder av bordplantene. Men siden jeg stikker på hytta i morgen, og den har fantastisk utsikt, så kommer det nok noen bedre om 3-4 dager.
So stay tuned!
Nei, foresten, dette er jo ikke en av våre vakre bordplanter..

Har du zooooooooom linse hvis du har speilrefleks? 
Hvordan?

Sola liker vi

Synd den ikke er her akkurat nå.


Tnååw, for noen søte føtter! .....

Nå er det bare regn, regn, og atter regn. Blæææ. 
Men dagens lille opptur er at jeg skal dra og shoppe i dag! Okei, ikke shoppe, men hvertfall kjøpe en ting jeg ønsker meg. Hvis jeg finner den ... Haha, vet ikke hva det er selv en gang, men det finner jeg ut akkurat når jeg ser på den. Og da er den min. Mwahahaha!

Men nå stikker jeg i dusjen. 
Regner det hos deg også?Linda Marie:
Glad jente som liker å smile i tillegg til å fotografere og filme. Kanskje litt å skrive også. Ja, også danser jeg og har mange gode venner.

bloglovin


KategorierArkiv

hits