Blogg

Bloggpause

Til de tre leserne som fortsatt går inn på bloggen min og håper på et nytt innlegg.... jeg har bloggpause. Tenkte dere bare skulle vite det. Hallo, sånt må jeg jo informere folket om ikke sant. Så da gjorde jeg det da. 

Kommer tilbake en gang sikkert. Kanskje på en ny plattform? Blogg.no er det teiteste jeg vet om.

TULLA. Men jeg har fortsatt bloggpause da. 


Bilde fra sommeren, fordi det var da jeg var på mitt kulesteeee. (Jo bare hyggeli jul, her er det offisielle innlegget)

HADETBRA BLOGGÆÆÆN <3333333 XD

Kameraer

Fikk melding av pappa istad om at han hadde kjøpt tre gamle kameraer på et loppemarked i dag. Et speilreflekskamera (hvis man kan kalle trekkspill kameraet det?) et kompaktkamera(??) og et polaroid kamera. JEG LIKER SVÆRT GODT. Skal kjøpe film til de, særlig til polaroid kameraet! 

Yay, samlingen min begynner å bli stor!!!

Middag

Hei folkens! I dag klarte jeg å komme to timer for tidlig på skolen. Juhu! Satt og så på CSI:Miami i kantina med en kopp kakao til, så det var ikke så ille. Men fortsatt - jeg kunne ha sovet. 
I dag hadde vi noe sykt digg til middag; spagetti! Ah, hva jag älsker spagetti. Tror det var det jeg hadde å si i dag? hoho

Random tekst på bildet <333<3

Gammel

Min søte snille oldemor i konfirmasjonen til Andrea. Hun som alltid gir sjokoladebiter eller vafler til hennes besøkende. (Og vaflene er gode!) Hun som smiler litt forvirret når jeg snakker om noe hun ikke helt forstår. Hun som spør om jeg har noen kjæreste, og når jeg sier nei sier hun at jeg ikke må være for strenge med de. Haha, hun er søt. 

Konfirmasjon
I dag har jeg vært i en utrolig koselig konfirmasjon til kusina mi. Og nei, dere ser ikke syner (hehe) Chris Medina kom og sang!! Wee, han er så søt! Og så fikk jeg ta bilder med han etter på liksom. Nytt profilbilde på facebook! Jeg tuller ikke, det er mitt nye profilbilde. hjertehjertehjerte


Natta NorgeHvorfor startet jeg å blogge igjen? Jeg kommer jo ikke til å klare å holde dere oppdatert annet enn én gang hver andre uke... og nå begynner det allerede å bli kleint! For egentlig så synes jeg blogging bare er kleint. Men jeg liker det litt, haha.

Nå har jeg akkurat vært på en jentekveld med de gamle jentene (altså jentene fra den gamle jentegjengen, mener jo ikke at jentene er gamle! Er du gal, de er jo bare seksten år, da er man jo fortsatt ungdom! Nei, det må dere aldri tro at jeg mente assa), og for ikke å glemme Caspar da. Han er kul altså. Skal foresten bytte design snart! JAJA, NATTA.

Hei sann

Heisveis! Lenge siden sist! Eller egentlig ikke, for det er akkurat en uke siden jeg blogga, og det er jo ikke så mye det i den store sammenheng. Men hvis vi tenker siden sist jeg blogga bra, så er det en stund siden. Skal prøve å skjerpe meg jeg. Må bare skaffe meg Photoshop. Og litt inspirasjon. 

//link

Nå stikker jeg på slektstreff. Skal ta med ladern til mobilen og macen. haha

Dance the night away

Latter, sang, dans, skravel. Alltid like kos å samle alle i vennegjengen. 

Engelsk muntlig

I dag kom jeg opp i muntlig eksamen, dere. Og jeg kom opp i engelsk. For å være ærlig ble jeg skuffa med en gang jeg hørte det, fordi jeg snubler sånn når jeg snakker fremmedspråk, altså, jeg får det ikke så bra til alltid. Men så fikk jeg vite temaet, og det er Welcome to USA! Æææh, da ble jeg glad, for da kan jeg fortelle om nesten hva jeg vil som har med USA å gjøre! Og jeg liker USA. 

Her har dere et random bilde fordi jeg liker katter.Eating my chipsHaha, ser ut som den loneren... Noe jeg er for øyeblikket. Men det er litt deilig å slappe av, har vært fullt kjør siden ... hele uka faktisk. Men nå er skriftlig eksamen over, og i morgen er danseforestillinga over. Så har vi fri helt til torsdag. Deeeiliiiig. 

I wish that I could fly

Heyhey. Ville bare komme med en liten oppdatering. I morgen har jeg matteeksamen, så det er for det meste det jeg har drevet med i det siste. I tillegg til at jeg fortsatt ikke har photoshop. Det drar veldig ned på blogglysten, dere. Men til helga så er eksamen over! Tommelen laaangt opp for det. 

Gla'mandag blir dagen kaldt

Har den reklamesangen fra Joker på hjernen for øyeblikket... Men det gjør ikke noe, for den er litt koselig.  På en rar måte... I dag skulle vi møte på skolen ti på halv ett, og siden jeg bare sov til ti i helgen så gadd jeg ikke ta på vekkerklokke, for det er så deilig å våkne av seg selv. Men så våkner jeg av at jeg får en melding ti på tolv, og da hadde jeg plutselig litt dårlig tid, var jo 20 minutter til jeg skulle være ute av huset. Koselig det altså. (20 minutter er ganske lite tid egentlig) 

Bare en liten oppdatering

I dag ble vi trukket opp til eksamen. Jeg kom opp i matte. Joho. 


 
Men det er egentlig tommel ned.

Kos-natta

MeldingerJeg likerrr mitt nye meldingsdesign! Må bare finne ut hvordan jeg bare får én varsel når jeg får meldinger.. får fire helt like meldinger når jeg egentlig bare skulle fått en vøtt.. jaja, finner nok ut av det. Uansett, liker'e!

Lunch

Prøvde noe nytt til lunsj i dag. Det var en smule smaktløst... men godt da. Men nå må jeg gjøre lekser jeg, så jeg må gå før jeg glemmer tiden helt. 

KakemomsHalloisen. 

I går var jeg hos Hannah for å feire børsdagen hennes. Og ja, jeg klikka litt på kakebordet. Men du vet når du er såååå kakelysten, og så kommer du over et bord fult med kaker? Da må du bare smake på alt...... eheh
Ellers så driver jeg å redigerer bildene mine på en liten mini acer. Det er den eneste datan vi har photoshop på nå. Klarer faktisk ikke å se noen ting, så jeg bare prøver meg frem og håper på det beste. Denne gangen gikk det ikke så bra... hater at prøvedagene på PS har gått ut............

Agfa color-agnarJeg skal sååååå kjøpe film og batterier til dette kameraet! I ♥ it. Og unnskyld for lite blogging, har bare ikke hatt noe tid i det siste. Nå skal jeg og Marte spise potetgull og drikke fanta. Hadetbra! 

World Trade CenterFant ut nå nettopp at pappa og tanta mi har vært på World Trade Center / Twin Towers. Og her er beviset, en liten pin (eller hva det nå heter). Det visste jeg ikke! Og det er egentlig ganske kult, i og med at disse berømte bygningene ikke finnes lenger. Åh, det er så forferdelig det som skjedde! Jeg klarer ikke å si med ord hvor mye jeg synes synd på de som var i bygningene da de raste sammen på grunn av terrorangrepet 11. september 2001. Og tenk om det hadde skjedd mens familien min var der inne! Meeen, nå begynner jeg å bli litt paranoid, det er jo mange år etter.... Uansett, disse skal aldri havne i søppla. 

God kveld

I morgen starter skolen igjen. Ah, vil ikke. Har bare lyst til å sovne sent og sove lenge, for så å gå ut og sole meg og være med venner dagen lang. Nå fremover blir det bare fullt kjør med eksamener og siste inspurt osv. Men snart er det  sommerferie, er det ikke? Det er faktisk bare 9-10 uker igjen! okei, det der var litt deprimerende.

Nå legger jeg meg og begynner å lese på en ny bok, Drømmehjerte. Har hørt at den skal være bra. Har du lest den? 

SlasketislaskI dag så har jeg gjort lite. Jeg har solt meg igjen, også har jeg vært med Hannah igjen + at jeg har ridd en liten tur med beste Anne Marte. Og nå er jeg dødstrøtt, sliter virkelig med å holde øya oppe. Veldig rart egentlig, siden jeg har jo ikke sovet for lite og jeg har jo ikke akkurat vært så sporty i dag heller. Har så vidt bevegd på meg... Jeg vet ikke jeg, men jeg er trøtt uansett. ææh, må ta på meg pysjen. 

smoooooooth

Jeg tror seriøst at jeg er litt solbrent. Sånn litt. Også tror jeg at jeg har litt skille i tillegg! yay! Hoho, trenger ikke dra til syden nå vettu. Blir i Norge hele sommeren om været fortsetter sånn her. Også skal jeg ikke spise noe annet enn grillpølser og smoothie. The best summer ever!!!

Fint vær da gitt

Nå går jeg ut og spiser sushi. Yumyum. 

ISBADINGVi er tøffe. Har du isbada i år? 

Parykk og kostymerI morgen er det premiere på vår revy, og det vil si at i dag er det fult kjør. Så jeg har egentlig en del å gjøre... etter hvert. Så kanskje jeg faktisk kan blogge litt bra etter dette? jaadaaaa. 

Make some happinessalltid koselig å være med Caterina vettuuu... selv om man ser ut som en smurf... Bildene er HERFRA.

Stockholm del 2Jeg har hatt så mye å gjøre i det siste at jeg ikke rakk å poste noe innlegg, så jeg poster bare resten av bildene i dette innlegget jeg. Men bare så dere vet det så kommer jeg ikke til å blogge noe særlig nå pga at vi har sceneprosjekt og UKM til helgen. 

Blunk-blunk

GIF animations generator gifup.com
Da er vi i Stockholm! Ligger på hotelsenga og eter tortilla chips + drikker capri-sonne. namnamnam. Også gjør Marte og jeg alle andre missunnelige på facebook. btw så liker jeg rommet vårt svært godt, vi var så snille at vi kapra det før våre mammaer rakk å reagere. Deres rom er .... max harry.

I MORGEN.....

DRAR JEG OG MARTE TIL STOCKHOLM!!!! Ich libe that! Har spart penger og greier...Men jeg tror jeg får blogga der borte, hvis ikke så kommer det er giga innlegg når jeg kommer hjem. Snakkes! :)

Sykling ekke feilI dag sykla jeg til skolen. Jeg sykla fra også - heheheheheheheh. Neida, men sånn seriøst så gjorde jeg det, og sånn seriøst så merker jeg at jeg gleder meg til sommeren! Søren tute, det var sommerfølelse det! (Bortsett fra på morningen da det var iiiiskaldt ute....) Jajajajajaja, koselig det assa.

Spørsmål
Er bildet kuttet av wrappern, altså at ikke hele bildet synes? 

Time means nothingSola skinner og jeg stikker ut for å skrive revytekster, faktisk. Så mye har jeg å gjøre. Neida, men trinnet mitt driver å lager tidenes beste 10.klasse revy, såå jeg må jo bidra. Prøve i hvertfall.

BursdagBRB :):):)

Matte - checkWihooo, matte prøveeksamen er overstått! Jajajaja, fant nemlig ut i dag at det ikke var mattetentamen, men matte prøveeksamen. heheheheheh.. joa. Får håpe det gikk bra :)

I morgen er det mattetentamenJeg trøstespiser - masse.

Arkiv snokeriMerker at jeg snoker veldig mye i arkivet mitt nå for tiden. heheheh. Men jeg har det så travelt ellers, så det blir liksom litt lite tid til å ta bilder... Og det blir ikke noe tid til det i dag heller, for nå skal jeg øve til den store gullmedaljen på matte. Æsj, jeg liker ikke matte. Men kanskje jeg får tid i morgen?

Gla'dagSelv om jeg egentlig burde gått rundt og surmula pga mattetentamen vi skal ha på onsdag, så er jeg i et skikkelig godt humør! Jeg våkna tidlig i dag og hadde goooood tid til å gjøre meg i stand, også spiste jeg en god, treg frokost. Hvor deilig er ikke det? Skal seriøst begynne å stå opp tidlig på mandager.

Hva skal du i dag?

Tøft

Dette er det jeg og Marte driver med for øyeblikket. Vi ser på shoppingguide i Stockholm, der vi har tenkt oss om to uker! Også ser vi greit gale ut, heheh, for jeg har ikke på meg sminke.. og vi sitter i mørket... og smiler til dataskjermen... noe som egentlig ikke er så normalt.

Tre måneder igjenTre måneder, eller noe i underkant av det, til det er sommer og sol og massemasse pluss grader. Jeg gleder meg som et lite barn! Jeg kan ikke vente med å gå i shorts og singlet, eller en luftig sommerkjole.

Forestill dere sykkelen deres. Så ser dere for dere at dere sitter på den  i en av de luftige sommerkjole med en bikini under og er på vei til stranda. Forestill dere den varme vinden du føler mens du triller ned alle bakkene. Den følelsen savner jeg!

Inspirasjon er fint

Er det en forbannelse å lese hundre fine blogger? Eller er det luksus? Jeg blir helt fanget av alle de bloggene jeg har vært innom i dag. Ah, de var så fine! En dag, dere, en dag skal jeg også bli en sånn blogger.

Barndomsminner


Kom over denne sangen på youtube. Ah, minner! Husker jeg og søstra mi satt i bilen og sang på denne i Danmark. Stakkars mamma og pappa.. Men jeg var liksom hennes største fan, hadde jo tross alt alle CD'ne!

Å taffe inn i sin kaffe


Skypesamtalen til Anne Marte og meg. Det er dette vi gjør. Lager dikt til hverandre, altså. Vi formidler våre følelser gjennom dype, dype dikt, istedet for å si det svart på hvitt. (ÅH, det riiimte!) Vi skal nemlig bli de neste Asbjørnsen og Moe, for snart drar vi rundt i landet for å skrive ned andre skype-dikt. Genialt, eller hva?

Dans

Og sist men ikke minst, et vakkert bilde av Nathalie ... er hun ikke svært muskuløs? 

Veldig mange forskjellige redigeringsmetoder, meeen vi klikka litt i photoshop. Anywho, det er dette jeg har gjort de siste to dagene. Jeg liker'eee!

My spot

Image and video hosting by TinyPic

What I like about you


YEESSS, Norge vant!!! For de som ikke skjønner hva jeg prater om nå, så mener jeg skistafetten. Skam dere om dere ikke har fått det med dere, folkens... Men uansett, weeeeee! OG Eline, Pernille og jeg fikk sekser på animasjonsprosjektet! Jeg likerliker denne dagen♥

hahaha, og dere, se HER. Jeg er en ekte nordmann og synes svenskene er litt søte. Morsomme. Tapere!!!! neiiidaaaaaa

En liten tur i Oslo
Vet ikke om man ser det så altfor godt, men på det øverste bildet er det Marit Bjørgen som hopper av glede. Det hadde jeg også gjort hvis (eller skal jeg kanskje si når?) jeg fikk gullmedalje på langdistanse. Utrolig gøy å være med på dette! Anbefales. Bare husk å ta på deg en god lue og ullsokker... Snakker av erfaringer her altså.

VM neste

Hei folkens! I dag har jeg faktisk stått tre mil på ski! Fy søren, vi bønder er spreke vi. Derfor er det ikke rart at jeg er helt utslått nå. Sååå ... vurderer å melde meg på VM nå :) 
Litt random bilde, meeen det er det ingen som bryr seg om.

Jeg elsker geografi


Nå sitter jeg og Pernille og jobber med skole. Jippi. Geografi. Joho!!!
blæææh. 
Jaja, det positive er at det ikke er sååå kaldt ute, så istad gikk jeg ut i shorts og T-skjorte (pysj, heheh) og jeg frøys ikke! Det går mot vår, alle sammen! ♥♥♥♥♥ (Jeg er foresten med i en blogg VS blogg på DENNE bloggen, hehehee)

Goin' with the flow


Nå stikker jeg ned til Pernille for å jobbe litt med et skoleprosjekt (.....) og så skal vi se på Ghost Whisperer med Anne Marte. Det blir koselig det (om man ser bort i fra skoleprosjektet..).

Heime i frå hytta

Jeg er hjemme etter to dager på den lille hytta vår. (Og når jeg sier liten, så mener jeg liten.) Sååå i morgen kommer det vel en haug med bilder - håper dere ikke hater naturbilder for mye da, heheh. Jaja, god natt!
hytta


Kommer hjem på mandag. Ha det bra!

PÆPPES PIZZA
Jaaa.. i går var vi på Peppes Pizza med familien for å feire bursdagen til onkel Thomas. Koselig det. Uansett, dette skulle egentlig blogges i går, men så blogga jeg jo ikke i går, så da kom det i dag.

Hva skal du i ferien?

I'm bored
Et av disse bildene blir bakgrunnsbildet mitt. Jeg arrangerer en konkuransse! Gjett hvem av dem som blir det!!!!!! JAAA gjør det.

btw, Justin Bieber har blitt kjekk!

Just smile, please.

I dag har jeg vært flink assa. Jeg har rydda ut av oppvaskmaskinen og bretta tøy, frivillig! (men ikke gratis, heheh) Og jeg har gjort alle leksene grundig. Jajajaja.


Men i dag er det jo Valentine's dagen. Og til dere som lurer, jeg har ikke fått noen søte, rosa, hjerte kort med sjokolade til. Men det er liksom helt greit for meg. Bare jeg har meg selv vettø♥ 
Men egentlig er det litt rart at ingen vil være min valentin i dag. Se på meg da... 

Bare en liten oppdatering


Vært hos Hannah i dag, og der spiste jeg tonnevis av denne snickerskaka som dere ser over ... nammmmmm.... Men nå legger jeg meg. Skal jo på skolen i morgen, så det er nok det lureste.

Morsdag, ja


Jeg og min søster lagde kake til mamma vi. Tror hun ble glad. Var ikke hjemme da hun fikk den, jeg ditcha henne for bestevenninna mi, heheheh. Jaja, vi var jo flinka, da, som lagde brownies og greier:-)

Sitting in my bed waiting


Anne Marte, send meg en melding snart da. Jeg venter.

Det skakke værra lett


Jaja, nå får jeg konsentrere meg om leksene mine. Jeg hater leksene mine. Jeg hater prøven vi skal ha i morgen. Akkurat nå. I dag. Hater jeg det. Sterkt.

YAY!


Bilde: Helene (håper det er greit, heheh)
Bailamos bokonga er videre i UKM! YEESS! btw, vi kaller oss for Bailamos bokonga. Det betyr noe som Vi danser bokonga, tror jeg, haha.

Bailamos bokonga

Har ikke blogga på en stund jeg. Det var faktisk sånn at jeg grua meg til å logge inn nå og se på statistikken min ... heheh.

Men grunnen til at jeg ikke har blogga (eller den største grunnen) er at jeg, Frida, Pernille og Nathalie har øvd på dansen vår til UKM, og ikke mist fremført den!! Aaaah, det var såå gøyy! Jeg vet ikke enda om vi kommer videre eller ikke, det har ikke blitt lagt ut på nettet såå.. Men jeg kan ikke vente med å se svaret! iiiiiihhh!! :D

Begynner å lengte etter våren


Litt, hvertfall. Men det ser jo ut som om den er på vei, snøen smelter og gjør om  alle veier til en livsfarlig felle. Det liker jeg. heheheh. Liker å skli bortover som om jeg er en supermann (*dame). Som om jeg ser ut som en superdame. Detter jo hele tiden ...

Syersker


Dette er hva jeg har gjort i helgen, for det meste. Nathalie kom drassende på en søppelbøtte(!) med symaskinen sin inni, så sydde Frida, Pernille, Nathalie og jeg haremsbukser til UKM. Stress og koseliiig. Også var vi i Oslo da, for å kjøpe stoff til buksene og sånt.

I miss the 90's

Jeg var jeg bare var fem år da 90-tallet slutta, men lekene, tingene, seriene ... jeg savner det. Det ble jo med meg gjennom begynnelsen av år 2000 og oppover! KLIKK HER!!!! fintfintfint.

SUSHI
I just ate sushi! Har aldri smakt det før, og så kommer pappa hjem med to fat (eller bokser eller tallerkner eller hva man skal kalle det) med sushi! Og det smakte ganske digg. Litt rart, liksom, men godt. For å si det sånn, nå skal jeg bli akkurat sånn som moteikonene våre og dra på sushirestauranter + bestille sushi hjem på døren hele tiden! tulla..

Ellers i dag har jeg lest i en nynorsk bok. Jeg liker den faktisk ganske godt! Lånte den på skolebiblioteket. Da syntes jeg den så kjedelig ut, men jeg måtte låne noe nynorsk. Så leste jeg den og så likte jeg den. "Himmelkyss" heter den, btw.

Gamle tradisjoner


Vurdere å tørke støv snart? 


Nå er jeg hos Caterina. Heheheh, kleint. Neidaaa... vi bare spammer facebook med grupper vi. F. eks. denne som er en sann historie. neidaså. Vi gjentar gamle tradisjoner fra sommerferien; vi drikker frappe og spiser chillinøtter mens vi ser på True Blood. DET kaller jeg helg det.

På caféJeg, Eline og Pernille har bestått fransk prøvemuntlig  -  5-! Yeyyy, happykid! Og nå Feirer vi det og Pernille sin bursdag på den lokale kaféen ... diglig.

JEG KOM OPP I FRANSK

Ææææææææææææhhhhhhhhh!!!!!!! Jeg kan ikke snakke fransk!! Det eneste jeg kan sånn helt perfekt er å presentere meg selv, og å spørre hva den andre heter. Nei, jeg er ikke helt sikker på det siste der lenger.... men det er jo bare en prøve muntlig eksamen (bare og bare). Også er det stress at vi bare har i dag og i morgen å lage en 20-40 min. lang power point!!!

Jeg er glad i Google Translate jeg. Nei, det er jeg ikke, fordi den lager helt crappy setninger.

skuuule

er teit. Hvertfall de dagene man har en haug med lekser. Også har jeg prøve muntlig eksamen til fredaaag. åhh. 

I don't have a mustache

Image and video hosting by TinyPic

 

Well .. that's too bad.

Morgen mat


Heheheh, bare jeg som likte det alternative utrykket for frokost?

I dag våknet jeg med midtskill... jeg skal aldri gå med midtskill. Også har jeg spist litt goood svensk müsli, og nå sitter jeg og hører på musikk. Også har WiMP abonomentet mitt gått ut. Jeg fikk ikke engang overført sangene mine fra WiMP spillelista mi til spillelista mi i Spotify! Men jeg husker de fleste sangene da, så det går bra. Tror jeg.

Eg har sauar på senga mi


Denne dagen kunne liksom ikke ha starta så mye dårligere. I dag tidlig fant jeg ut at jeg kun hadde en bukse jeg kunne bruke i gymmen, og den var hvit = gjennomsiktig. Så jeg kom til gymmen som en hvit ... ing. Så satte jeg meg i klister. Wee, grønne klisterflekker på rumpa ....  Så skulle jeg ta meg litt å drikke av Voss glass flaska mi, mista den i gulvet og BAM så var den knust. Tråkka i et glasskår også. blæ.

Men nå skal jeg se på en episode av Pretty Little Liars. Eg likar det. (hahaha, nynorsk.)

The old fashion way
I dag tok Maiken og jeg hendene fatt og pressa mandariner til det ytterste. TADAA, vi har laget hjemmelaget mandarinjuice! Den beste juicen jeg noen gang har smakt!!!

Sweet little lies

Da har jeg laget designet til CHARLOTTE. Weee, ble litt fornøyd jeg. hahah. Nå har jeg bare et design igjen. Og en haug med lekser. Søren tute.


Designet mitt er fortsatt herpa, bare sånn btw..

Designet er litt klikk akkurat nå

Nå hadde jeg endelig klart å få til noe bra, også må noe gå gaaalt. bæsj. Det er bakgrunnen som er helt teit, fordi "jeg" ikke sitter på plass, det er forskjellig fra data til data. Fant ut at det er på grunn av internett vinduet, det kommer liksom an på hvor stort vinduet er ... Vet du hvordan jeg kan løse problemet?


random, hoho. Er foresten tilbake fra den lille bloggpausen min. Orket ikke blogge de siste feriedagene. sårey. 

Skjønnhet

Annbefaler dere å ta en titt på DENNE bloggen. Den er litt som Weheartit, legger ut masse fine bilder.

Nyttårsforsetter

Jeg skal bli en bedre blogger. En bedre fotograf. lol. Vurderer å slette masse innlegg, for jeg merker selv at jeg liksom ikke liker de. Hvis noen merket det, så posta jeg et innlegg her om dagen, men sletta det med en gang, det var så rart. Hahah. Dette ble akkurat mine nyttårsforsetter.

Dagens opplevelser


Smakt på en ny type tyggis - deilig. (10 kr. til den som forstår de rare strekene som står på tyggispakka)


Hørt på musikk. (Hører, for så vidt)


Lagt inn ny musikk på min WiMP-spilleliste.


Lest.

Og det mest opplagte, loka på min Mac. Heheheheh. For en innholdsrik dag. Takk for deet.

Hope and love and so on


Hehe, jeg liker det kjedet der.

Men noe som dere kanskje har fått med dere så er det julaften i morgen. jeg synes det har gått utrolig fort siden jeg åpnet den første luka på kalenderen. Det er faktisk 23 dager siden! Ok, egentlig er ikke det så lenge siden når man sa det på den måten. 
Men nå skal jeg fortsette å se på Hjelp, det er juleferie. Hoho, morsom film det der.

Leking med lys


Mine forbokstaver, yay!Hoho, det der var litt magisk. Nei. Men jeg ser på Magikerne på Waverly Place og da blir liksom alt litt magisk! Tulla. 
I morgen er det juleball, btw, og jeg gleder meg litt. Skal gå i en blå, slett kjole som jeg har lånt. Haha, kjøpte en annen, men så kom mamma med en litt mer ballaktig som hun hadde fått låne av noen, også valgte jeg den. Eheheh.

Ny doc!Legg merke til de nederste knappene.. (iPhoto, iMovie, Spotify, Skype og noe hemmelig) 
Liker'e jeg!

Shopping

Hahahh, jeg brukte seriøst 2000 kr på julegaver ... jaja, det var leit.
Dressmann in my ♥Og dette er Nathalie sine skoooo...! love.

 

Er du ferdig med julegaver? Det er jeeg!

17. desember i dagI dag åpnet jeg luka på sjokoladekalenderen min og .... fant ingenting :(

Det er fordi den teite kalenderen er så dårlig at sjokoladen detter ut av lukene og ned i bunnen på kalenderen, så de dagene det ikke er noe i luka (:() så må jeg grave meg til en i bunn. Hahah. Men jeg elsker den fordet da .. jeg får jo litt sjokolade hver dag uansett liksom.

DET ER EN UKE TIL JULAFTEN I DAG, FOLKENS!

Give yourself a break

//weheartit.

Dette bildet skal jeg ta alvorlig hvertfall!

hei.Ahahahah, jeg må bare le av Søta(ja, katten vår heter faktisk Søta..). Hun klikker jo i vinkel! Det eneste jeg hører er små kattepoter som løper over gulvet: tam-tam-tam-tam, katteklør som klorer seg fast i alt som kan flores på: okei, den lyden går det ikke an å skrive.. og et svakt thumb når hun lander på gulvet fra et eller annet sted. Også ser jeg henne forsvinne rundt hjørnene i en så stor fart at hun legger seg ned i svingene.

Haha, jeg liker å ha en hyperaktiv katt. Svarta i fartaaaa!

webcam bilder.. loveee it

Kozyy

På dager som denne tar man på seg en god, varm genser, dropper sminken og tar frem en god bok eller et tegneark og koseeer seg.

Rommet mitt

Beklager for gulaktige bilder, men bildene ble ikke tatt på det lyseste tidspunktet på dagen. Meen er ikke hylla mi kul? Jaaa, jeg vet. Men den er litt søt da...

Litt mer franskSiden vi jobber såååå hardt med det fransk prosjektet går det liksom ikke an at jeg ikke blogger om det igjen, liksommm. Her er da et bilde av Pernille, Eline og meg. Og "Nous!" betyr "Oss!". Heheheheh.

Paris

Pernille, Eline og jeg jobber med franskpresentasjon akkurat nå om Pariiiiis!Har du vært i Paris? (****Hinter om noen tips til hva vi burde ha med heeeer***)

Gårsdagens kveldAkkurat nå sitter jeg hos mommo og besse(mormor og bestefar) sammen med min kusine og siden jeg ikke har noen av bildene her gikk jeg inn på facebook og redigerte bildene på nettet. Seriøst, jeg fant et SUPERT alternativ til photoshop, i tilegg er det gratis og du behøver ikke laste det ned! Du finner det HER. :)))

Gjett hvem som har fått seg kattunge?

JEEEEEEEEEEEG!!!!♥♥♥♥♥ (sårey for gamle bilder, men jeg har ikke rukket å tatt noen nye. Men jeg lover deg, det kommer i løpet av helgen!)

Når du glemmer noe veldigveldig viktig

GREAT!

I dag hadde vi norsk bokmål tentamen og da jeg var ferdig så var jeg egentlig ganske fornøyd, men så kommer jeg på nå når jeg er hjemme at jeg GLEMTE KILDER!! AAAAAHH! Trekker ikke det ned en hel karakter? Sørennnn. Men vet du hva? Jeg skal sende tentamen med kilder til lærern min på mail nå jeg(jeg skrev den på min data så jeg har den her). Jeg håper det går, haha.

Gjort den samme feilen noen gang?

random


-Pretty Little Liars♥
//weheartit (bortsett fra det av meg. he-he-he.)

Nissepike

Da drar jeg ned på lokalsenteret for å hjelpe små barn (og store barn, hahah ♥) med å pynte pepperkaker. Hoho, god jul! I morgen er det 1. søndag i advent og til onsdag er det nynorsk tentamen og 1.desember!

The trick is to keep breathing

Okei. Jeg vet hvor dårlig jeg har blogga de siste dagene, eller kanskje ukene, men jeg bare ... eier ikke inspirasjon nå fortiden. Dessuten har jeg det så travelt nå, pga skolen og alt det der. Seriøst, alt for mye prøver og prosjekter. Også har jeg kanskje vært litt downer i det siste. Ikke spør meg hvorfor, men alt bare går innpå meg og alt blir bare feil. Men jeg skal ta meg sammen. For jeg har det jo kjempebra. hehehSmil og vær glad for hver dag som går, da skal du se hvor mange venner du får! :):):):)

Tentamen og sånt stress

I dag har jeg hatt mattetentamen. Gaash. Stress. Men jeg tror det gikk ganske bra, faktsik! Og i morgen er det engelsktentamen. Ehm, ja, egentlig er det det jeg burde gjøre nå, øve til i morgen ... MEN det gjør jeg senere. Det er vel ikke sååå mye å forberede seg på?

Pappas Cortina og mine sko ♥♥♥

Dear Santa


I dag har jeg laget årets ønskeliste. Hoho. Ønsket meg skikkelig den Pamela Love ringen, helt til jeg fant ut at den kostet 3221 kr. Joa. Det er lov å drømme.

Mørkt


Nå blir det utrolig fort mørkt! Så mørkt at man ikke ser hvor man går og snubler hele tiden. Neida ... snøen lyser opp... Jeg synes det er utrolig koselig jeg! Hvertfall når det er sånn halvmørkt, da utelysene og vinduene lyser oransje og gult men man fortsatt klarer å se noe. Daaa liker jeg meg ute. Og daaa får jeg julestemning av en eller anen grunn.

Noen som vet hva jeg skal bruke mesteparten av helgen til? Øve til mattetentamen. ugh. Men jeg har liksom ikke noe valg om jeg skal få en bra karaktter  i matte.

Har du noen planer for resten av helgen?

Cellphone

Endelig har jeg fått ny mobil, etter en uke uten mobil og flere måneder med en gammel en. Så akkurat nå er jeg eier av en splitter ny sony ericsson xperia x10 mini pro. (Aldri hørt om en telefon med et så langt navn, jeg..)


//weheartit

Har du en xperia mobil? Hva synes du om den?

snøøø

Aaaawwwweee ♥♥♥

bare jeg som elsket å våkne opp til et lag med snø i dag?

BESØKMinus pusen er her og skal være her til søndag. Er ikke vi heldige? Han har btw bursdag på fredag, noe dere bør minne meg på. Har nok glemt det innen den tid. Neida. Joda. Neeeeidaa. Joo..
Linda Marie:
Glad jente som liker å smile i tillegg til å fotografere og filme. Kanskje litt å skrive også. Ja, også danser jeg og har mange gode venner.

bloglovin


KategorierArkiv

hits