innkjøp

EarcuffMe gusta ♥ Kosta bare 30 kr. hehehe, kleine Photo Booth bilder. Men det får dere leve med, er så dårlig på å ta bilde av meg selv med speilrefleksen..... buhu

Bestilt klær Haha, den siste der ble litt fail nå der gjelder størreslse på bildet, men ellers er jeg ganske så fornøyd med kjøpet mitt. Det er faktisk første gang jeg bestiller klær fra internettet... Men jeg gleder meg til å få det! BLIR SIKKERT LIKE SPENNENDE SOM JULAFTEN!!!
Bestilt fra www.motedronningen.com

Nye ting og tang

Da er jeg offisielt blakk. Flaks at Frida er så gavmild og snill og grei og søt som ga bort den svarte shortsen til meg ♡Jeg ble ganske så glad for den. Takk Fridis! Nå skal jeg legge meg, for så å stå opp i morgen kl 10 for å klippe plenen til mormor og morfar, så dra på kino og se på Hangover 2 og så skal jeg grille hos Martee. Gleder meg til i morgen for å si det sånn! 

Årets sommerkjoleLikerlikerlikerliker ♥♥♥♥♥

New stuff

Dro en bitteliten tur på shopping etter skolen, og kjøpte den toppen fra BikBok som er over, og et belte + toppeting fra Gina Tricot. Så kom jeg hjem og oppdaget disse øredobbene i postkassa! Bestilte de fra Marie Amanda, og nå endelig er de her. Begynte å lure på om jeg i det hele tatt fikk de.... 


PilgrimMamma kom hjem med en koselig overaskelse i dag! Hun har fått inn noen klokker fra Pilgrim i butikken, og så hadde hun fått noen klokker fra vårkoleksjonen gratis i tillegg. jippi! Jeg synes den er litt søt, liker de friske fargene. + at den er vanntett, så denne kommer jeg sannsynligvis til å bruke til sommeren. Praktisk hvis du ikke har lommer på deg og du må holde tiden, vettu. 

Småtteri

I dag er det sooool og jeg har vært på shopping. Hvor herlig er ikke det? Har brent av en del penger her og der på tilbehør og sminke, også har jeg og noen andre på en måte feiret bursdagen til en venninne. Liker det svææært godt!

Og dere! Jeg gikk ute i bare en tynn genser uten å fryse! 

Innkjøp fra StockholmOkei, litt uoversiktlig, men det du ser er: 

-En rosa bluse
-Et gammelt kamera
-En topp med slangeskinn mønster
-En olabukse
-Et pannebånd
-En hvit baggy genser
-En old school inspirert  genser
-En collage genser med tiger (som mamma og pappa hater)
-Et par øredobber med fjær
-Et par solbriller
-Et svart belte
-En shorts
-En bikini
-En hvit bluse
-Litt sminke 
Linda Marie:
Glad jente som liker å smile i tillegg til å fotografere og filme. Kanskje litt å skrive også. Ja, også danser jeg og har mange gode venner.

bloglovin


KategorierArkiv

hits