mote

It's a necklace

I dag har jeg laget et nytt smykke ut av en buksekjetting og et trekors. Endelig fikk jeg gjort det! Haha, ikke det at det er så mye jobb, men jeg har bare sett på det og tenkt at "Åh, det må jeg gjøre snart!" men aldri gjort det, så i dag gjorde jeg det altså. 

Vil ha

Rosa
Blue as the sky

Jeg føler meg nokså ... rar i disse solbrillene. Menmen, jeg liker det. Jeg lånte de av en venninne, og de er bestemoren hennes sine. Så vi snakker retro! :)

Må ha, bare må ha

Elsker disse øredobbene!  Med fine fjær og kors og faktisk ikke så altfor dyr heller! Bare vent, snart kommer innlegget om de nye øredobbene jeg har fått i posten! Snart, dere, snaaaart....


Øredobbene kan kjøpes HER. 

Innkjøp

Okei, det er ikke jeg som har kjøpt de pilgrimssmykkene. De grønne assa. De er egentlig mamma sine, meen jeg liker de så, heheh. (Til mamma: de skal henge på rommet mitt) neidaaa. ;);););)

HappyDyrisk

My Chanel
weeeee, pappa kom hjem fra Brussel i går og han hadde med seg to gaverr til meg! *glad* Jeg har aldri eid noe Chanel før jeg så dette er et STORT øyeblikk for meg. (Så ikke spoler dette ved å kommentere "Jeg har de to pluss 4 andre Chanel lebestifter og Dior øyenskygge og YSL ringen og Marc Jacobs bag jeg! :))" da dør jeg.)

Grøntrødtbruntsvarthvit

 

Jaa, det er en litt gammel outfit siden det er jo den jeg har på headern og sånt, men jeg liker'e så godt! Og bare så på det store vakre skjerfet mitt! Og lua! Og T-skjorta og alt liksom.

Nå skal jeg på shoppææng. hahaha, jeg pakka veska mi i går kveld! Kom nemlig over verdens kuleste blogg som viste hva hun hadde i veska, og så ble jeg inspirert ♥♥♥ <trykk for å komme til bloggen>

Childish

 

Nå er jeg hos farmor og farfar sammen med søstra mi og kusinene mine. Foresten, jeg har ikke gått med dette i dag. Det er liksom litt for kaldt for det. Jeg gikk bare med det inne. Da vet dere det. hahahah, som om det egentlig spiller noen rolle når jeg gikk med det. Jaja, jeg synes nesten litt synd på dere som leste det her, bare random babling.

snow


Eeeeeeeh, er det bare meg eller ser jeg litt gal ut? hehe..
Haaha, akkurat nå har jeg en kattunge som driver å angriper tastaturet mitt og PCskjermen.. Litt plagsomt, siden alle setningene mine blir helt rare, men, hallo, det er jo såå søtt!

Til Caterina: hei :)

blueeeeeeeDet er sååå kaldt ute nå, så under de klærne dere ser over har jeg bare superundertøy. Må ikke fryse vettu! Men selv om det er kaldt ute, så liker jeg det. Alt blir så fint og lyst og glitrete(de få timene sola faktisk er oppe). Og det er bedre enn regn, det er helt sikkert!

Det å ikke overdrive selv om det er 1. desemberDagens outfit. hehehehehheheheheheheh. Det står merry merry Christmas på t-skjorta liksom..

The day is never long enough

Har endret på designet inoen ganger nå. Men klarte bare ikke helt å bestemme meg for hva jeg skulle velge. Men jeg tror jeg har kommet til en løsning nå, er ganske fornøyd.

Mommo var her ista og la igjen en boks med gammelt tøy. Fant et skjørt og et sjal, heheh. Joa. Det var interessant.

Nyeste innkjøp

Skoene og genseren er nyee! Aaaahhh! Jeg eeelsker skoene! Lette rundt overalt, også overtalte Frida(dagens fotograf, heheh) meg at jeg måtte kjøpe dem. Og jeg angrer ikke. hoho, jeg er en fornøyd nisseunge.

Do you like?

Hørt om nesnalobben? Vel, det har jeg. Og jeg liker'e.Okei, litt rare. Og litt kule. heheheh..

What do you think?

Like I'm dreaming

Firework

Noen som har spilt Robot Unicorn Attac på iPhone eller iPod? Det har jeg. Men er det bare meg eller ligner en del av denne sangen på sangen som er på det spillet? Den delen som liksom er rett før "allways I wanna be with you" og blablabla.. haha, synes at det var litt morsomt jeeg.

Hype meCrazy Jerusalem


Smykke fra Jerusalem. Æ digger'e. Digger'u det?

Ma tenue du jourJeg vet det, jeg har veldig fine posisjoner ... takktakk.

Outfit med proff fotograf

Vurderer å ta på meg sokker og sko da... Anniken og jeg skal nemlig til SHELL for å kjøpe sjokolade. Jeg blir feit, ikke sant, Anniken(internt)?  Anniken er foresten den proffe fotografen. Hahah!

Har foresten verdens søteste leser som kommenterer på nesten hvert innlegg! http://juliept.blogg.no/, tusen takk!

Retro


Skjorte fra loppemarked og kjede fra mormor.

Stikker på hytta! Ikke savn meg for mye. Heheheheh ........

30.09.2010 was my day

Noen bilder av mitt outfit i dag. Heheh, klikka litt. Btw, jeg savner å ha Photoshop på denne datan. Er så lat, så jeg går ikke ofte ned i kjelleren for å redigere bilder. Altså, jeg bruker iPhoto for å redigere bildene for det meste. Yesss da. Men jeg skal skaffe meg det snaaart! :-D

Klikkerrrr på lookbook

Bilder // meg. Haha, tulla. Oooh. De er fra lookbook.nu

Seriøøøst!! Jeg bare .... vet ikke hva jeg skal siii. Eller jo! Når jeg blir voksen skal jeg bli rik så jeg kan kjøpe meg alt dette og litt til! Seriøst, jeg har akkurat bestemt meg for å droppe fotograf drømmen og bli advokat. Jepp.

Midtskill

Hahaha, ikke fake smil i det hele tatt..Eller, jeg har prøvd å lage midtskill, men bomma litt... 
Jaja, stikker ut og jogger, jeg!

Liker du midtskill?

motedronningenSelv om det ikke ble noe særlig stort bilde her, så bare, ÅÅÅH! Jeg vil haaaaaa!  ..... Mammaaa?
Plukket ut noen få ting av 213423739 ting fra motedronningen.com,  Hehehe, prøvde å sette sammen et anntrekk eller noe, men siden jeg ikke har Photoshop på denne datan (&$/%$#) så måtte jeg bruke Picnik.com. Klarer ikke helt å se for meg dette sammen, men uansett, man ser jo de fine tingene da. And that's all that matters.

Hvem av dem likte du best?

Gårsdagens outfit

Takk for det.

Todays outfit


jakke - sydd selv(!! :o det er heeelt sant liksom!) T-shorte - Zara singlet - H&M hotpans - lokal butikk nylonstrømpe - Lindex

I dag dro mamma meg med ut på en joggetur. Og jeg stoppa oss hvert tiende minutt pga hold. Yey sier jeg bare! Ellers har jeg ingen planer for dagen, bortsett fra litt matte greier. 
Skal prøve å sette av litt tid til headere og design! 
Men nå går jeg ned og putte mobilen til ladning. Den irriterer meg til døde her. *Piip piip piip* grrrr...

Har du noen planer for dagen?

I love my shoes. Again.

Jeg likerrr dem.
Har vært litt borte fra bloggen i det siste. Det har skjedd så mye! Okei, det er ikke unnskyldningen min. Jeg bare gadd ikke. Busted... Og på mandag drar jeg på 10.klassetur, så da blogger jeg ikke da heller. Uff da, dette er ille.. haha
Jaja, jeg får gå å ta meg litt tran, biovit og C-vitaminer. Jeg er forskjøla.

Rock up the outfit


Haha, sjekk! Jeg går med briller! Briller, briller, briller. 
Hei, hvem er du?
Jeg er fru brilleslange! 
Hahah!

BRRILLERRRRRR

Neida. Joda. Neida.. jakke fra Only, genser fra Gina Tricot, skjerf fra H&M og briller fra Fretex
Nais.

God natt, bloggnorge.

Stikker i bursdagHeheheh, lignet ikke helt på meg selv her, nei.

Dressjakke: arvegods   singlet: Topshop   shorts: KappAhl   strømpebikse: no idea, H&M sikkert... 

Dere overtalte meg

Husker noen av dere det innlegget der jeg skrev om noen sko jeg vurderte å ta, men så synes jeg at de var litt for gothiske? Vel, dere overtalte meg, så jeg spurte farfar om han kunne ta de med til meg neste gang vi skulle møtes. 
Nå er de i hus! Og jeg skal bruke de i morgen! :-D


Thank you, Thorn! 
Hahah, bra dårlig reklame. 

Sov godt, folkens. 

Pappa har b-day

Så med en gang, grattis til han! 
I går så forsvant internettet som den noen ganger gjør. Irriterende. Og det er ikke noe jeg kan gjøre med det, så da sitter jeg der da. Neida, jeg er ikke fullstendig lost uten intternett. Jeg fikk jo smårydda litt på rommet! Haha, kanskje internettet skulle forsvinne litt oftere, da blir jo rommet mitt ryddig til slutt. 


Dagens antrekk består av skjorte fra Zara, buksetights fra Pieces, armbånd fra Lindex og Glitter og ringer fra Spania.

Nå stikker jeg ned og lager noen headere!

Innkjøp Spania

Veske (høhø, klarte å prute fra 120 euro til 30)

Hatt


Genser


Øredobber

Armbånd


Ringer


HalskjedeStikker på skolen


Dagens antrekk består av jakke fra Zara, T-skjorte fra H&M og bukse fra JC. Ja, og sekk fra Bagorama. 

Vet ikke om vi starter sent på sommeren i forhold til andre, men det er hvertfall senere enn det vi startet i fjor. Men det gjør ikke noe! 
Må stikke, så ha det braa.

web outfit


Smykker - Spania
Singlet - Cubus
shorts - BikBok
Shorte - Zara 

Hehehe.. gadd ikke finne frem kameraet mitt i dag :)

Hva var det jeg kjøpte i dag da?

Føler at jeg legger ut gangske mange innlegg som innehlder setningen "dette har jeg kjøpt" nå i dat siste. Men jeg har en bra unnskyldning: SALG. Salg, salg, salg, salg. Utrolig mye salg. Sykt egentlig, men utrolig digg siden jeg snart skal til Spania! Og det bare er sommer ting som er på salg!! 
Hehe
Sorry for dårlig bildekvalitet, men det var så dårlig lys der. Bildene er foresten insipert av www.carolinemaria.blogg.no 

I morgen skal jeg og Caterina sitte i buss i, skal vi se, 4 timer? Er ikke det heeerlig? Joo. Vi skal nemlig farte opp til hytta til Caterina. Spørs om det blir like mye blogging der. You see, no internet. 

God natt.

Kusina mi er i TOPP!Andreaaa, du er kul. Hehehehe. 
Sett henne i TOPP?

Outfit med nye brillerJepp, jeg trenger briller, har -1. Tulla. Kjøpte de på Frrrrretex uten glass. Digger Fretex btw!

Ka du tru?

Guess what!

Jeg og Caterina/ www.caterina.blogg.no / lagde oss en ny frappuccino i dag. Yesss. 
I dag har vi vært skikkelig slappfisker. (HAHA, har aldri tenkt over det før, men slappe fisker! Hahaha) Vi har sett ferdig sesongen av True Blood og sett på The Last Song.  Den eneste gangen vi har vært ute i dag var da vi tok outfit bilder. 
        Apropos outfit bilder; here they come!


Vet du hva? Dette bildet er kult. Fordi jeg flyr. Og det er ikke mange som gjør det. Også er jeg gjennomsiktig og det er tre stykker av meg! Derfor. 
Neida. Jeg måtte bare la den ene fly fordi jeg ville vise skoa mine. Hahahaha. Menee.

What do ya think?

Hva synes du om disse skoa?

Fant de på loftet hos farmor og farfar, også tenkte jeg: Dette er jo egentlig sånne som er litt kule! Men de ble for gothiske for meg så jeg ville ikke ha dem. 


Akkurat nå ligger jeg inni teltet med Caterina usminket og med morgenånde. Digg ass. Har faktisk sovet godt i natt i og med at vi ligger på en luftmadrass for andre natt på rad. Men nå burde jeg begynne å vurdere å gjøre meg i stand, kan jo ikke ligge i pysj dagen lang! 

Dream outfit

Jeg bare... åh ... elsket det..... så jeg måtte legge det inn på bloggen.


Åååh, jeg vil ha! 
Hentet bildet fra http://pashionisfashion.blogg.no/1280357093_outfit__the_sweater_d.html?c=1280427031481 :)

I love 3D view masterOg fordi som fortsatt ikke har forstått det, dette er en 3D view master:


Husker jeg brukte den mye da jeg var liten. Tror jeg fikk den på McDonalds? Hmm. Uansett så er den jo utrolig kul! Det er faktisk 3D på den også jo! Jeg mener, ting fra McDonalds er ikke akkurat av beste kvalitet, hvis dere skjønner? 
Jeg blogga jo om den i går også, bare da hadde jeg bare den plata med bildene som man stapper oppi den greia. Og grunnen til at jeg blogger så mye om den er at jeg akkurat fant den i boden vår nå nylig. Gøy!

Har du også hatt en sånn da du var liten?

Mamma er snill

I dag kom mamma hjem med en strålendeeee nyhet. Eller skal jeg si nyheter? Hun hadde nemlig tatt med seg noen klær fra butikken hennes som jeg kunne få! Iiih, så glad jeg ble! 

Skjorta altså. Ser ikke alle detaljene her, meen. Jeg fikk også en hvit skjorte og en ferskenfarget tunika. Alle klærne fra Lollys Loundry. Og så holdte jeg på å glemme en dødskul veske! Iiiiiiiiiih!Nå tenkte jeg å sjekke litt på rundt om kring og se om jeg kan finne ut noen greier om bloggdesign. Ja, jeg har tenkt til å endre mitt - til det bedre. Hehehe, selv om det ikke er lenge siden jeg fikk dette designet, en uke siden nå, tror jeg? 
Men alle vet at forandring fryder! 

DAGENS INNKJØP

Etter mye gåing rundt om på storsenteret fikk vi endelig kjøpt oss det vi ønsket. Og noen slitne ben. Eheh.. 
Og med oss mener jeg da meg og Anne Marte. Vi har altså vært på shopping i dag, koselig! Fikk kjøpt meg mye fint, men det er et par sko jeg bare må ha som jeg ikke kjøpte.. Men bare vent, før dere vet ord om det sitter jeg og vifter fornøyd med føttene. Og på de føttene er de skoene.. OH YEAH.

Og en notatbok fra Søstrene Grene. Aww, den var søt. Og så glemte jeg nesten den flotte urteteen fra akkurat det samme stedet. Den var goood.

10V5713.jpg

Ahh! Se på disse skoene da!

 

 

Ka du tru?

 
Linda Marie:
Glad jente som liker å smile i tillegg til å fotografere og filme. Kanskje litt å skrive også. Ja, også danser jeg og har mange gode venner.

bloglovin


KategorierArkiv

hits