skriblerier

HEI FOLKS

Heihei. Har ikke blogget på en stund. Tror noen av dere har merket det? 

Anywaaay, nå er jeg tilbake tror jeg! Trrrrrrrrur eg. Fordi jeg har savnet å blogge litt i den tiden jeg har vært borte. Men jo, det som har skjedd er at jeg har kommet inn på medier og kommunikasjon (!!) og jeg har fått mange nye koselige venner, jeg har fått photoshop igjen (!!) og i morgen skal jeg stripe håret.

Ojoj, klokka er 2 om natta jo... Shit, jeg burde egentlig sove. Håper ikke jeg bare rabler ned masse tull i halvsøvne her. hehehhehe, nå skal jeg glane litt på True Blood (❤) med Caterina, fordi det fortsatt er spennende!!!!! (http://thelmf.blogg.no/1280431376_frappuccino_er_digg.html og (les teksten) http://thelmf.blogg.no/1280527549_hei_hei_hallo.html, haha fra i fjor sommer)


Søstra mi lagde hjemmelaga iste til meg istad. Synes bare dere burde vite det.

Summer nights

Jeg vet det er mandag og at jeg akkurat har kommet opp i muntlig eksamen, og at det er i dag jeg blogger mer enn jeg har gjort på en god stund, og det gir egentlig ikke helt mening. Hvorfor fordyper jeg meg ikke i stoffet? Hvorfor sitter jeg ikke og funderer på hvilke bilder jeg skal bruke i presentasjonen? Hvorfor sitter jeg på rommet mitt og hører på søt musikk, lar hjertet dunke sin gang og blogger? Jeg drømmer om sommerferien mer enn noen sinne akkurat nå. Jeg får seriøst frysninger av tanken på alle minnene jeg skal lage i år. For jeg skal lage mange. 

Jeg trodde det var sommer i dagVel .......... det var ikke det. Har fryst hele tiden, og endte opp med å gå rundt i hettegenser. Sånn kan det gå. btw, merkelig bilde, jeg vet det, meen jeg måtte jo ha med et bilde som anngikk saken. Selvutløser i loftstua med trutmunn og merkelige bein♥

Har foresten ikke blogga på en stund. hehehehe, sorry. Mange har vel savna meg og min fabelaktige blogging kan jeg tenke meg. Det var en tull. Nå skal jeg sitte å høre på musikk på rommet mitt og tenke på at jeg skal på shopping i morgen også. Bankkontoen min er svidd, det er lommeboka mi også. Og mamma og pappa sin. Lurer på hvor jeg skal få penger fra? 

Tilbake i tid

Jeg har fått klager fra noen at jeg skriver for lite på denne bloggen, og jeg kan jo ikke akkurat si meg uenig. Så nå skal jeg skrive et langt og meningsfult innlegg. Let's go:

Jeg, personlig, er ikke så glad i datan. Selv om jeg elsker macen min, så hater jeg den litt. Høres veldig rart ut, men den suger så mye tid ut av meg, og alle andre. Og noen ganger så føler jeg at jeg mister kreativiteten min, på en måte. Jeg kan nesten vedde på at uten datan så hadde vi gjort så mye mer og brukt våre kreative evner oftere. Men så er det slik at en ungdom nå til dags ikke kan ha et sosialt liv uten en data. 

Noen ganger så misunner jeg oldeforeldrene mine, De føler jeg at levde i en moderne tid, men uten at det ble for moderne, hvis dere skjønner hva jeg mener. Men dette inntrykket har jeg vel for det meste fått av filmer og bøker, og det kan hende de har pyntet litt på sannheten for å få tiden til å virke som en finere tid. Men jeg liker den tida uansett. Å sitte utenfor huset og høre på morgenradioen og drikke en kopp pulverkaffe mens avisen ligger på frokostbordet sammen med det hjemmelagde brødet og egg fra nabogården. Det er jo ikke sånt man opplever hver dag nå. Men man opplevde jo kanskje ikke det hver dag da heller....

                                                                                            //Linket

Ble jo hvert fall langt :)
Linda Marie:
Glad jente som liker å smile i tillegg til å fotografere og filme. Kanskje litt å skrive også. Ja, også danser jeg og har mange gode venner.

bloglovin


KategorierArkiv

hits