sommer 2010

JEG SAVNER SPANIAOg jeg savner Anne Marte og to kjekke gutter som vi ikke fikk vite hva het. Buhu.

I'll never forget

Nooooo ... jeg har ikke photoshop lenger, så får bare redigere bildene på iPhoto som er på datan fra nå av. Eller vi har photoshop nede, meeen jeg gidder ikke å gå helt ned dit bare for å redigere noen få bilder hver dag. Hehe, jeg er lat. Men uansett, her kommer bildene fra herlige Spania!


Frankrike eller noeUtsikt! :-D


Haha, prøvde å ta bilde av lyn.. BRUN! Digg¨
En del av frokosten, hahaBassenget vårt!

Vi lagde sandbamse! Cute!

Nattbad <3

Ha det bra, Spania...Jepp, tror det var det. 
Så det ikke helt herlig ut?!

JEG FRYSER

Og det er ikke gøy! 
Jeg savner Spania allerede ... buuuhu.
 Hei, foresten! Savna meg? Tviler, statistikken har bare *do lyd* ... Men neida såååå. Kom hjem for en time siden og har begynt å pakke ut, men gidder ikke å pakke ut ferdig siden Maiken kom over og ønsket oss velkommen til Norge. Og jeg må holde henne med selskap. 
Spania har vært topp da! Hvis du ser bort i fra at det tordna 3 dager, meeen. Leve livet..! Er det ikke en sang som går sånn 'a? 


Fra stranda<3<3<3<3<3<3

Kommer et mer detaljert innlegg senere tror jeg, men nå må jeg stikke. Byeee!

Hei Spania!

Jeg drar til Spania om 11 timer, så ha det bra bloggen! 


Sååååå glad er jeg. 

2 uker går fort

Samla høy
Sole seg
Sætra


Bading
Gått på tur


Vært i Ålesund


Vært på festival


Tulla masse, lol (hehehe)


Sett på maaaasse film og laget Frappe

En liten oppsummering kan man si. Jeg har kommet hjem. Hjem, kjære hjem! Hehe.. Nå skal jeg være hjemme i to dager og så drar vi til Spania. Linda Marie i farta! :-D

Hei på deg, jeg er tilbake

Første blogging på to dager! E'kke dårlig det? 
Tulla. Vi har vært mye ute og farta de siste dagene så cafèen var stengt og det var forsent å dra til onkelen og tanta til Caterina. Dessuten føles det litt frekt å dra dit og det vi gjør er å sitte på datan, såå. 
Men vi har gjort myee gøy som dere har gått glipp av! Hehehe.. Nå sitter vi hos bestmoren til Caterina og jubler litt siden vi har nett. D to the I to the G to the G. Dette har vi lengta etter! 


Enda en lang biltur

Vi har ankommet hytta med eleganse og tatt pusten fra alle i nærheten, så jobben vår er gjort. 
Neida. Men vi har kommet frem på hytta etter 4 timer i buss og 2 timer i bil. Meeen det er ikke internett der.. Så hvordan klarer jeg å blogge nå?Jeg er magisk. Neida - igjen. 
Vi er hos tanta og onkelen til Caterina og der har de nett, lucky us! Men det er veldig dårlig internettforbindelse her, så det er sykt tregt. Irriterende. OG jeg får ikke laste opp bilder... sørennnnn. 

EDIT: Yeey! I dag fikk jeg lasta opp bilderr!

Utsikt fra bilen.


Fritids i bilen, haha, den videoen skal komme ut på denne bloggen en gang!


HYTTA!

Når Caterina stjeler iPoden min må jeg bruke datan som MP3spiller...


Rasting <3Today we were in Ålesund

Yes we was. 
And I am so lovin'it. 
Lovin'lovin'lovin'lovin'lovin'lovin'it. 


hehehehehheh
Har aldri sett noe så rart..

Ålesund er en kjempefin by! Shoppa litt, men det kommer senere. Nå har vi akkurat kommet hjem fra en minibåttur. Og med en minibåttur mener jeg fra brygga og 30 meter ut og så tilbake. Motoren virka ikke... 

Vært i Ålesund før?

Innkjøp i dag


Gammel sigarettboks, hjerteformet smykkeboks i metall og to glassflasker.
Veldig fornøyd altså. Og absolutt alle tingene er gjenbruksting. Miljøvennlig vil det si. 
Hehe, fikk en kommentar på det forrige innlegget, der jeg hadde lagt ut brillene, om at man egentlig burde spare noen ting til de som faktisk trenger billige klær, og jeg er helt enig! Satser på at ingen trengte det skjørtet eller toppen eller kjedet. Uansett så støtter det en god sak når man kjøper klærne. Da blir det jo sånn at uansett hva du gjør, om du kjøper eller ikke kjøper, så støtter du .. på en måte. 

Hi! My name is Linda Marie and I just found out something very smart..... 
Neidasåå.. 

Bilder fra den første gjenbrukbutikken:

Ser det ikke koselig ut? Hadde jeg vært rik hadde halve butikken vært min. ELSKER gamle, gamle ting. Uansett hva: bokser, bøker, CD'er eller historier fra oldemor. Hehehe, meg i et nøtteskall.

Liker du gammeldagse ting?

Vi drar til byen

Stikker til Ålesund nå for å gå litt rundt om kring. Det eneste jeg vet helt sikkert er at vi skal innom Fretex. Og jeg skal fortelle dere en hemmelighet: jeg har aldri vært på Fretex før, har bare stått utenfor døra og sutra over at det var stengt. Så vi krysser fingra for at det er åpent denne gangen da!


Et bilde jeg tok den første dagen her oppe. 

Vært på Fretex før?

Giskefestivalen

Siden jeg og Caterina sovnet så sent i går og måtte vekkes kl. 8 om morgenen i dag, kom vi hjem tidlig i dag. Eller tidlig i forhold til hvor lenge vi kunne ha vært der. Altså på Giskefestilvalen. Vi var sååå slitne at vi ikke orket å være igjen, så vi kom hjem kl 10. Neste gang legger vi oss tidligere og står ikke opp så tidlig hvertfall! 
Christel Alsos, utrolig digg musikk! 
Veeldig kaldt i dag! Så derfor ullteppe + Linda Marie = <3


Hah
, jeg vet det står photo by thelmf.blogg.no, men det er jo ikke jeg som har tatt det, det er Caterinaaaa. Skriver det bare fordi at det liksom er "mitt".


Anbefaler dere også å ta en titt på Leif and the future. 


Dårlig bilde, men jeg likte skikkelig bandet: the Margarets!


Maria Mena var ikke lagt unna oss! Haha, I'm a paparatzi.


Broren til Caterina helt til høyre. Utrolig flinke!

Neidasåå. 
Vært på en festival før?

Hei hei hallo

Ingen blogging i dag. Grunnen er at jeg og Caterina er heeelt avhengige av True Blood og vi har vært på festival i dag og vi har shoppa (Fikk seriøst en dritkul shorts til 24,50 kr!!!!!). Og nå sitter vi i teltet. Vi skal sove ute i natt skjønner dere, kryss fingrene for at det går bra og at det ikke kommer en bjørn og spiser oss! ... eller en vampyr. 

Noen bilder fra i daaaag. Hva har du gjort?

FRAPPUCCINO er digg

Orker ikke å skrive en lang tekst til hva vi har gjort i dag, så dere får noen (eller nokon som de sier her) bilder med en tekst til. Haha, jeg er lat.
Ut og utforske den lille byen! Yndlingsspeilet på bunnpris. Vi ble ikke stående her en stund..... (a)


Laget verdens beste frappuccino! Aaaaaaaah, den er sååååååå gooooood. Tenk å drikke dette i Spania, Anne Marte???? *hinthint*


Og det er dette vi skal nå. :)))

Også har vi sola oss i dag som dere vet. Og satt opp et telt som dere ikke vet. 

Smakt frappuccino? (For å være ærlig, dette var første gang jeg smakte på det :o hehe..)

Det regner ikke her

HAHAH, går inn på blogg.no sin forside og leser sjappt igjennom de siste innleggene, og bare så dere vet det: halve blogg.no syter over at det regner. Og nå kommer det morsomme: HER ER DET SOOOL. 
Jepp, akkurat nå ligger jeg og Caterina/www.caterina.blogg.no og soler oss mens vi hører på måkene som skriker og en fyr som klipper plenen. Det siste der er egentlig veldig irriterende...  Også spiser vi nektariner<3Haha, busted. Bildet er stjelt fra Caterina.

Hvordan er været hos deg?

Alle elsker is

I dag har jeg fått gjort veldig mye føler jeg, selv om jeg vet at det ikke er sant. Pernille sov  hos meg, så vi våkna 11:30 og hadde stått opp og spist frokost 01:45. Treeeg start på dagen. Men så kom Frida og satte i gang det hele! Pernille måtte gå ganske tidlig, og det var trist siden neste gang jeg ser henne er vi på skolen!!
 Så etter å bare sitte på rommet mitt bestemte Frida og jeg at vi skulle lage en film. En film om vår dag. På lekeplassen. Og det var veldig gøy! Filmen får dere se senere.. 
Fridas vakre ring!

Og se hva jeg har klart:

Jaja, hadde uansett tenkt til å kjøpe meg en ny en. IPhone 3Gs, faktisk! :-D

Etter Frida dro har jeg bare pakka og pakka til jeg drar på hytta med Caterina i morgen. Der skal jeg være i to uker, så det blir gøøøy! Haha, jeg har aldri vært så lenge på en hytte før jeg! Jaja. 
 Natta alle sammen.

Pictures on the floor

Forbereder meg på skikkelig uvær nå. Ugh, skikkelig mørke skyer over tretoppene. Snart bøtter det ned.


Men dette innlegget skal ikke handle om været. Haha, det er kleint når du snakker med noen og det dere snakker om er været. Been there, done that. 

Jeg vurderer å lage en inspovegg. Har jo på en måte en fra før, men, ja, føler for å utnytte kreativiteten min i dag. Har skrevet ut bildene og greier, jo! Så flink jeg er, assa.


The kids - B.O.B

Regner det hod deg?

Smykker og den slags

God morgen til alle B-mennesker og god formidag til alle A-mennesker.
For meg blir det god morgen. 

Nå har jeg bestemt meg for å få litt orden i smykkene mine. Er du klar over hvor rotete det er der? Nei, det er du ikke, for du har ikke sett det. ... 
Men det er veldig rotete der. Klarer ikke å finne frem noe, og det er jo litt dumt siden da får jeg jo ikke brukt det. Og det er igjen dumt fordi jeg har kjøpt det for mine egne penger og da sløser jeg med mine penger. Ajajaj, ikke bra!


Og jeg har et annet stativ også! Og en annen boks! Og enda en boks! Hahahaha, men de boksene er forsåvidt veldiig små..

Men jeg tror ikke jeg kan starte med det før i kveld, siden nå kommer Caterina over en tur. Og det er jo ikke verdens beste selvskap å sitte og se på meg rydde opp i mine smykker. Men det skal skje en gang, hvertfall.

Snikksnakkes

Sticks and stones


I'm home.-Dårlig redigering, haha, sorry. Men orker ikke å redigere det på nytt. 'Cause I'm so laaazy.

Hva synes du om bildene?

Lykkerus og ha det bra

ÆÆÆÆÆÆÆH! Jeg skal til Spania siste uka i sommerferien! Med Anne Marte, min bestevenn!! HVOR HELDIGE ER IKKE VI? 

Jeg vet at du er missunnelig.Hit skal vi:
Og sånn vil det se ut når vi bader sammen i vannet i Spania. Glederrr meg!

Hihihihi, morsomt

Skulle gjerne lagt ved bilder av shoppingatene og alle slags andre mulige ting, men det har jeg ikke bilder av på denne datan ... :(

Men nå drar jeg for å være borte i 3-4 dager, så det blir sannsynligvis ikke noe blogging 3-4 dager fremover.

This is my good bye.      For now.

Da stikker jeg! Håper alle får en fin sommerferie de neste dagene uten meg. HAH.

Pappa snorker

Jeg får ikke sove.

Hengekøye og iskaffe

Det er diggdiggdigg!


Hallo sunt kosthold - hehe

Og et bilde fra en annen gang da jeg var i hengekøya vår, bare fordi jeg elsker den så høyt:

HAHA


Det har jeg gjort i dag, for det meste. Hva med deg?

Når jeg skal kjøre bil kommer jeg til å kjøre i gåfart

Uff, jeg så akkurat på en video som handlet om trafikkulykker, en voldsom og trist video... 
Begynte å gråte, så følsom jeg er når det gjelder sånt. 
Har ikke noe lyst til å legge den ut på bloggen min, men hvis du vil se den finner du den på http://xfabulous.blogg.no/.


I dag har jeg bada med Anne Marte! Hahaha, det var gøøy! Også hadde begge med seg kamera, så det ble en del bilder. Så dro jeg til mormor og bestefar. Og der var Bono, hunden som de passer. Og han var ikke litt leken eller? Hehehe, tror jeg fikk dagens trening da jeg løp rundt etter Bono for å få tak i ballen. Den ballen fikk jeg aldri. 
Glemte jeg jo å si! Tala, hunden til Anne Marte var med å bada!

Og her har vi Bono:

"Hei sann, Bono! Se hit! Mwahaha, jeg har ballen din!"


"ÆÆÆÆH! Ikke drep meg!" Hahahaha.... 


Haha, sjekk spenst!

Nå legger jeg meg, og jeg føler meg ikke særlig trygg akkurat nå siden det tordner og jeg er på nett, såååå ... Natta! :)

Mornings

Heisann!
Nå har jeg akkurat spist frokost, så er passe mett. Haha. Frokosten besto av to rista brød med smør og honning. Æsj, det hørtes jo kvalmt ut! Men jeg lover deg at det faktisk er godt. 
Yummi<3


Hahahaahaha. Og vær så snill, overse at to av meg ikke har skygge..

Skjorte - JC
Shorts - sydd selv :-D
Armbånd - BikBok og Gina

Da prøver jeg å ringe Anne Marte igjen. For hundrende gang... Ha en fortsatt god morgen da! 

ENDELIG


Joda, jeg fikk rydda i skapet til slutt. Er ikke så dårlig det? Haha.


Ja, jeg er ikke flink til å brette tøy... Don't judge! Oj, jeg har vært flink i det siste! I forrigårs rydda jeg jo opp i alle bøkene mine!Neidasåå .. Sier god natt jeg siden dette blir det siste innlegget i dag.

Den grå teletubbien


Ah! Kosedressen er så god som alle sier! 

Sitter her nå i en grå kosedress, Chillout eller hva nå merket er. Uten sminke eller noe, ikke en gang sokker! Haha, jeg er gæren ass.. 

Okei, nå skal jeg rydde i klesskapet mitt. Forhåpentligvis. Ganske snart. Etter på en eller annen gang. Eller i morgen, vi får se. 


Supertøft bilde, right? Haha. 
Linda Marie:
Glad jente som liker å smile i tillegg til å fotografere og filme. Kanskje litt å skrive også. Ja, også danser jeg og har mange gode venner.

bloglovin


KategorierArkiv

hits