sommer 2011

Bare chillern i sofan

Heisann folkens! Jeg lever fortsatt. Selv med forskjølelse og hovent øye og en kilo trøtthet hengende over meg. Jeg lever. Nå har jeg glana litt på True Blood og Pretty Little Liars, og har ikke noe å gjøre for øyeblikket. Orker ikke se mer på film, blir så sliten i hodet skjønner du. Ah, jeg har så lite å gjøre at jeg begynner å småspise på påskegodt. Påskegodt! Det er leeeenge siden påsken. Men slapp av, jeg sjekka at det ikke hadde gått ut på dato. Slenger med et bilde fra i går, siden det er sommer og sånt da.

Hei, jeg har bursdag

3eQpFL on Make A Gif, Animated Gifs

I dag har jeg bursdag, og selv om jeg merker at jeg er litt trøtt fordi jeg satt oppe til over midnatt for å skjenne om det var noen forskjell fra det å være 15 til å bli 16, så er jeg gladbarn i dag. (Satt foresten ikke bare oppe pga det da, hehehehe) Nå skal jeg snart skifte for å dra på avskjedsfest med jentene på trinnet. Det blir kanskje trist, men mest koselig. Skal gå med verdens fineste sommerkjole for å understreke at det er sommer, selv om det egentlig er litt for kaldt for det... God kveld, alle sammen!

Sommer 2011

Juni, 26 varmegrader og fri. DET ER SOMMER FOLKENS. Og i dag har jeg bada. For tredje gang i år :):):)

Noen sommerbilder?

?

?-Åh, som jeg hater iPhoto redigeringsprogrammet akkurat nå. (hehehehe, jepp, det er min søster som jeg har blura ut.... Så selvopptatt er jeg.)

I dag kan jeg si med hånden på hjertet at det er sommer. Hvertfall akkurat nå. Og i går. Men mest i dag. For i dag gikk jeg i kjole og søte, nye sommersko. Jeg klipte plenen til oldemor, spiste is og hørte på søt musikk mens jeg gikk i lia på vei hjem. Så skal skolen spolere det hele ved å trekke oss opp i eksamen nå til fredag. Wihuu...

Let's get this started

SOMMERSTEMNING DELUXE!!! I dag, dere, gikk jeg ute barbent i shorts uten nylonstrømpe under (heheheh), bikinioverdel og en løs topp + hatt og solbriller! Trodde det var sommerferie jeg. Men neida, nå er det påskeee. Husker forrige påske, da gikk vi på skiturer. Nå går vi rundt i shorts. Ah, livet er herlig. Skal foresten stoppe å blogge om at det virker som sommer, har gjort det en gang for mye nå.... xoxo, summer girl. (he he) 

CANNES
Åjadda, hit skal jeg til sommeren! Jeg skal kjøre bil gjennom hele Europa og lande en uke i Cannes i Frankrike for så å dra hjem igjen. haha, jeg er forberedt på å sitte tett i tett i bilen og glane på film, men ellers tror jeg at denne turen blir bra!

Je suis exité.
Linda Marie:
Glad jente som liker å smile i tillegg til å fotografere og filme. Kanskje litt å skrive også. Ja, også danser jeg og har mange gode venner.

bloglovin


KategorierArkiv

hits