video

Sjekketriks?


Denne er absolutt morsomst andre gang du ser den! HAHAHA, jeg døøør.

Topp 5 reklamer


Spesielt 0:25!


En smule ekkelt, meen jeg liker'e


HAHAHAHA


Denne freia reklamen. Elsker at det er fire deler av en historie! Teite folk som ikke lar meg legge den ut på bloggen min -.-'


0:21, heheheh, den beste delen.

Til minne


Vet at videoen er litt lang, men den er helt forferdelig å se på hvis du tenker på at dette faktisk skjedde ... for 9 år siden i dag. Når du kommer litt lenger ut i videoen hører du panikken og oppstyret utenfor vinduet. Uff, jeg griner. Har sett på flere videoer, blant annet en der man hører en telefonsamtale mellom noen som er i bygningen og 911. 
Aaaaah.. 

Når jeg sitter i bilen og ikke har noe å gjøre ...

Hehehee, fritids.

Synger jeg ikke bra? De stemmene i bakgrunnen er enten radio eller Caterina.
Dette var i bilen på vei til hytta. Da denne filmen ble filmet hadde vi sittet i bilden i 6 timer, og jeg hadde ikke noe annet å gjøre .. det forklarer vel alt?  Hahaha

internett café in my heart

Det finnes en internettcafé her!!
Det vil si at nettet er kjapt og ikke tregt. Yey! Så nå sitter Caterina og jeg her og spiser is. Eller spiste, jeg ble akkurat ferdig med min. Yummii..

Såå.. siden jeg ikke har noe annet å gjøre kan jeg vise dere en video jeg og Frida har laget for en stund siden! 


Har foresten blitt med i konkuranssen om ukens outfit på www.outfitss.blogg.no! Det er gøøy. 


HAHAHA, at the moment :-D

Photoshop tutorial

Her kommer min første photoshop toturial. Lasta ned en prøve på ScreenFlow, så derfor er det den irriterende, forstyrrende, ødeleggende teksten over hele skjermen gjennom hele videoen. Men dere får bare prøve å se igjennom den. 
Hehe, det er litt surr her og der. Føler presset fra at noen kommer til å studere det jeg driver med vettu, og det gjør meg stressa så jeg gjør masse tull, som jeg skriver først i videoen, men som dere ikke ser så godt fordi at den dumme demoteksten skjuler det!!!! 

Neidaa. *puster inn og ut* 

Dere kan legge til flere bilder hvis dere vil, men jeg valgte å bare ha ett nå. Hehe, jeg er lat og orket ikke lage et til. 
Håper dette hjalp deg, Sofie :)

Og foresten! Musikken var: Pixie Lott - Here we go again og Pixie Lott - Turn it up

Lærte du noe av denne videoen? 
Burde jeg lage flere?

Bloggen er under oppussing

Og derfor ser bloggen helt kalkun ut. Linda Marie:
Glad jente som liker å smile i tillegg til å fotografere og filme. Kanskje litt å skrive også. Ja, også danser jeg og har mange gode venner.

bloglovin


KategorierArkiv

hits